Ohyähh

Goddag! Nu har jag hittat problemet till att bilderna inte gick att ladda upp, dom har helt enkelt gjort om blogg.se. hihi, så lätt var det gjort. Hur är läget med mig då? Det är heelt underbart! Dock har jag två fotouppgifter jag är lite stressade över. Är ett långt tag kvar tills dom ska in MEN jag vet ju hur tiden bara brukar springa iväg.. Första uppgiften är att fota någons hobby. Har några idéer men vet inte när jag ska ha tid för att få dom gjorda? (Eftersom den mesta av min tid spenderas i Kramfors) Andra uppgiften är att fota ett självporträtt. HELP?! Igår var jag på stan med min mamma och kom hem med lite saker iallafall. Visar i ett inlägg senare! Nu ska jag gå ner och fixa efterrätten tills ikväll! puss - (update: hade visst inte löst bildproblemet ändå.....)

Nyduschat <3

Ligger i min säng, alldeles nyduschad :) skönt! Och insmörjd med bodyshop mango på det, så kan inte bli så mycket bättre faktiskt. Bodyshop- fytusan vilka underbara produkter dom har, man blir ju rakt beroende. Min favorit är nog hallon, dock finns den inte i det format som de flesta andra serier. Men gosh så underbart den doftar!
Tänkte fortfarande bara köra på "visa att jag lever-inläggen", eftersom.. Ja, du vet vad. (jäääävla bilder). Vet att det är tråkigt, men det är så drygt att blogga långt från mobil. Får se när vi syns nästa gång! Pusspuss, godnatt bloggen.


Today I dont feel like doing anything

Hej bloggizar! Ligger hemma i soffan med la familia och tittar på lite skidskytte. Ikväll bär det av till Kramfors igen. Det ska väl funka en vecka till, för jag TROR att jag har en mycket trevlig helg på ingång- dock är inget bestsämt. Förresten så funkar det fortfarande inte att lägga upp bilder via datorn.. VAFAN ÄR FELET?! Ska ta tag i bloggen nu till veckn och lösa att världens problem. Hoppas att vi hörs mer såsmåningom, alltså i veckan. Jag vill. Du vill också, hihihi. Nu ska jag titta på sista rundan här på tvn. Herrååå!


dumma bild!

Vill bara berätta att det funkar inte att ladda upp bilder, så tills dess kommer jag vara väldigt off här! puss på er pussgurkor.

Dag 7- vad jag skulle göra om jag vann en miljon.

Jag skulle förmodligen ge lite till mina nära och kära. Prio ett skulle dock vara att ta med Ida på en oförglömlig resa till något ställe, typ USA, absolut Hawaii för att se om det är så sjukt underbart som man tror. Jag skulle även skänka en slant till typ barncancerfonden. och fonden om spädbarnsdöd, till minne av vår lilla Isak. Sedan skulle nog även mina kära päron få en stor slant till en fet resa för bara dom! Och sist men inte minst skulle jag förnya min garderob till den underbaraste, så underbar att jag ALDRIG har klädångest!!! Och juste.. Vad hände med att jag skulle flytta utomlands för nåt år? Äh, det ingår också i millen ;)


Thats what makes you beatiful

Godmorgon! Ligger i sängen och är alldeles nyvaken. Har sovit rätt lite de senaste nätterna så inatt passade jag på. Nu efter cirka 12 timmars sömn känner jag mig riktigt utvilad! Det är ganska konstigt det där.. Om man skulle vara vaken är ju tolv timmar väldigt mycket tid, och har man inget att göra i tolv timmar blir man ju dyngless. MEN när man sover, då går ju tolv timmar sjukt fort. Bara en tanke lixom, hihi. Nu ska jag kliva upp och göra någon nytta. Hörs!
Slänger in en bild på min säng (obäddad och så, men ändå)


Testar mobilblogg

Sitter på skolan och väntar på nästa lektion, skulle bara testa att blogga från my phooooone!


Dag 6 – Min dag.

Eftersom min dag inte har passerat ännu så får jag väl berätta vad som komma skall. Vaknade vid halv åtta ungefär och var inte så värst trött så låg kvar och myste (eller säger man mös?) till ungefär nio. Duscha-frulle-osv. Varje fredag har jag sovmorgon till 11.45, så även idag. Ska alldeles snart börja gå mot skolan där jag kommer att ha 2 lektioner, Svenska och samhäll. Efter dessa lektioner ska jag och min sambo (som även bor i Helgum) ta bussen hem över helgen. Ikväll kommer jag bara mysa hemma i soffan, om det inte är någon som kommer med ett OTROLIGT bra förslag för då kan jag tänkas ändra min fredagskväll.
Tar inte med datorn hem över helgen, men får se om jag lyckas mobilblogga eller så lånar jag päronens dator.
Ha en toppenhelg nu!
Helgumsflickorna& Home sweet home

Soffhäng med polers!

HEJ! säger vi här från soffan. Vi som just sett Linas kvällsbok och skämts ganska mycket. Rätt pinsam film om jag får säga det själv. Nu ska vi myza på här :)
Hörs imorrn friends, pysspyss

Dag 5 – Vad är kärlek?

Björn Gustavsson:
"När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
when the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och förvunnen
när simba återvänder i lejonkungen"
-
Kärlek för mig är när man nästan skulle kunna göra vad som helst för dom man håller som kärast. Kärlek är det värsta man kan uppleva, men det är även det finaste. Kärlek kan få en att må så in i bombens helvetes dåligt, men även så in i bombens underbart bra. Kärlek är tillit. Kärlek är tålamod. Kärlek är äventyrlighet. Kärlek är att peppa. Kärlek är stöd. Kärlek är inte lätt skapat. Kärlek är närhet. Kärlek är lycka. Kärlek kan man finna på de flesta ställen, på olika vis.
bild från weheartit
bilder från weheartit

I just wanna lay in my bed

Hello fellows! Ligger här i soffan och är rätt så trött faktiskt. Ser mer arg ut än trött, jag vet.  31C ska få besök strax :) ska bli treeeeevligt det hörrinini. mucho trevligtio, hihih. Men vi hörs imorrn på. PUSSPÅER!

Before I die


Dag 4 – När jag var liten.

När jag var liten, eller iallafall mindre for jag en vecka till Gotland med min kompis familj, som även är mina grannar. Där var vi på äventyr utan dess like! Dock blev jag magsjuk eller matförgiftad på resan dit, det var ju mindre kul. Det bästa med veckan tyckte nog jag och Ida (alltså min kompis/granne, inte nuvarande sambo) var att jaga gräshoppor/syrsor på tomten till huset vi bodde i. Lättroade tjejer! En annan sak vi tyckte var så grymt roligt var när vi åkte stocken med Idas pappa och i det brantaste stupet tappar pappa Uno kepsen. Marre, Idas storasyster var även hon extremt rolig att vara med, undra om hon kände lika som oss små snorungar? Hihoho. En mycket rolig semester, ett mycket bra minne!
Otroligt charmiga tjejer. Hej knubbizolle!

Who run the world? Girls!

Godkväll!
De senaste timmarna har spenderats några lägenheter bort, hos Jocke. Vi såg på film och spelade kort, väldigt trevligt. Vi spelade tecken, med Hugo. Tecken som jag och sambon min är oslagbar i så även denna gång drog vi hem storvinsten. Filmen vi såg på var Stockholm Boogie, rekomenderas faktiskt! Rätt lättsam och underhållande var den. Nu sitter jag här nyduschad och ska alldeles strax sova. Imorrn kan ni vänta er en lista utan dess like ;) på återseende! godnatt kära ni.
Jocke som vi spenderat kvällen med, han är bra toppen han!

Apelsinolle

Hej bloggggggen! Sitter här nyhemkommen och äter apelsin. En god apelsin.
Har tänkt på det här med att alla fyller arton snart, men inte jag.. 9 fucking månader kvar! Isa fyller om 18 dagar, Ida och Elin i april och sen rullar det på så. Dock har jag ju Josefin, och Malin som får vara småa tjejor med mig! hihi. Hela sommaren ska vi gå och vara omyndiga. Menmen, det blir vad man gör det till ;) Om man tänker såhär, är ju oftast billigare för 17-bastare, på de flesta ställena, än för 18-bastare? hehehehe, kanske, typ, nästan. Ska nog  hämta en till apelsin nu. Sen ska Ida och jag leka! pusssssheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Dag 3 – Mina föräldrar.

Mina föräldrar- dom bra, dom bättre, dom bäst. Mina föräldrar kan vara sjuuukt jobbiga, och ibland är jag så galet less på dom, men det slutar ju alltid med att jag inser att jag inte skulle klara mig utan dom. Hade inte dom varit mina föräldrar, då hade ju jag inte blivit jag, right? Dom tjatar, dom gnäller, dom blablabla. Men dom visar ju även massa kärlek, omtanke och en massa annat helt underbart. Dom stöttar mig i mina val, och säger åt mig att gå min egen väg, den väg jag vill gå för dom stöttar mig, i nästan allt iallafall, haha!
Nu känner ni mina päron, jappjapp

Hejhej, glasögonormen här!

Hejhejhejhejhej! Sitter nu i mitt lilla rum och ska strax hoppa in i duschen. Första skoldagen idag för denna termin, bara att börja räkna ner till sommaren nu. IIIIH. jaaa, men hur var skolan idag då? som en vanlig dag. Fast utan idrott OCH dans, så det var inte en vanlig måndag ändå.. Planering på idrotten och dansen var inställd. Det sög ju.. Inte för att jag kände mig speciellt taggad till något av de, men har jag släpat med mig storväskan får det väl bli av också ;)
Jag sitter och funderar på hur jag ska göra för att min blogg ska vara intressant.. Men om vi gör såhär, om nån läser det här, kan inte du vara snäll och kommentera då vad du tycker jag ska skriva om? much easier that way! Nu ska jag hoppa in i duschen, hörshej!
Oh, juste! Designen är på väg, någon dag. om nåt år kanske. jag har börjat sett ljuseeeeeeet :D Fast den ska ju inte se ut somd en gör nu hoppas jag du förstår..........
Tröttheten kanske beror på att jag inte använt mina glasses på
ett tag nu, kan det vara så? ISF, SKÄRPNING DÄR! känner mig
inte sådär ultracharmig i glajjerna om jag ska vara ärlig. hehehe

Back on track

Så är vi åter tillbaka i Kramfors, imorrn börjar skolan.. Visst är det inget jag går och deppar över, men någon vecka till med lov hade ju inte skadat. Eller vafan, varför inte några månader? när man ändå är igång lixom! hehe. Ska packa väskan för imorrn står både dans och idrott på schemat, sen ska jag krypa ner i sängen. Dock kommer jag sakna min kära säng hemma hos päronen.. SÅ mycket bättre! Dock funkar denna säng också, den luktar ju iallafall gott ;) hörs imorrn, godnatt ma friends!
Mina två kissar där hemma får passa på att må i min säng medans jag inte är där och delar den med dom.
När katten är borta dansar råttorna på bordet eller vad man brukar säga!

Innan 2011 blev 2012

Tänkte göra en sorts sammanfattning från förra året. Ett år med både tråkiga och roliga saker. Saker jag vill glömma, men ännu mer saker jag vill komma ihåg! Det är heeelt klart ett godkänt år, men jag känner på mig att 2012 blir snäppet bättre! hihi. Dock kör jag inte månad efter månad utan plockar lite här och var (mest mobilbilder, därav kvallen) Puss
Och förresten! texten står under bilderna, (man blir ju lite tvek med tanke på hur det ser ut. Men nu vet ni!)
-

Grillmys och tok @ malvinas place
Massa hyss med sambon i lägenheten
Hade många roliga dagar på skolan nere i våran källare <3
Hängde med skönt folk
-ll-
Träffade lillJonas, som inte sker allt för ofta
Äventyrade med Ida och Michelle i Helgumsskogarna, myggor var det då iallafall inte brist på!
Gick på sommarlov!
Hade några grymma dagar med Ida och såklart många andra, på Gatufesten!
Brothers and sisters
Drog till Riga en snabbis med Idas family
Och gamla stan!
Härliga kvällar i Sollefteå med gamla vänner
Ännu en kväll i Solle
Där även Mattias var delaktig.
Och dessa två!
Fick besök av några busungar
Myz med kizze
Träffade en gammal goding.
Ännu mera busungar kom till Helgum!
Skolan började, men jag var ändå glad!
Spenderade en del timmar hos Robin
Andra timmar spenderades i Latbergshallen
-ll-
Massa kul med bästa brudarna!
Jag blev 17= tårtbak. Hur tårtan smakade behöver vi inte prata om... :)
Myste en del med släkten
Och där var det gött om mat!
En hel del 31an-möten blev avverkade vi såklart också!
Började räkna ner mot jul och LOV
Ännu mera Dennis and some Malte
Och Niclas!
Tacoätning with these ones
Och lite kortspel, där jag och sambon totalpissade på grabbsen!
Drog hem på lov och julen kom!
Bästa dagen på julen, every single year! annandagen då hela tjocka släkten är samlad.
Välkomnade in det nya året i Nyland!

Dag 2 – Meningen bakom mitt bloggnamn.

Jaha, det här blev ju inte så värst svårt! Olivia är alltså mitt namn. No shit? Och Edlund är efternamnet. Enkelt! :)
-
Kan passa på att visa några saker som blev mina idag då jag och mamsen for på MIO.
Kommer bli toppen i mitt rum!
Puss/ Olivia

I will fall asleep and then I will dream of you again

Eftersom mitt EXTREMT STORA hockeyhjärta (läs: trycket från alla andra) inatt sa åt mig att kolla på JVM-finalen så gjorde jag ju självklart det. Alltså fick jag inte all min skönhetssömn.. Min tanke är nurå att ta igen den inatt för jag är ju faktiskt trött. Tror jag? Lägger mig nu iallafall och inväntar john blund som får bli min dejt för natten.

Jag menar, vem vill inte dejta denna pudding?! speciellt hon i mitten, hehehehehehehehehehehhehehe. Natti!
-

Dag 1 – Om mig

Olivia Edlund 17 år, Kommer från en by några mil utanför Sollefteå där jag ofta tillbringar mina helger. Vardagarna spenderar jag i Kramfors där jag pluggar andra ring på Medieprogrammet, med inriktning foto. En bra linje med en toppenklass om ni frågar mig!
I denna otroligt vackra stad bor jag i en lägenhet, med min sambo och vän Ida som jag känt så länge jag levt. Har även lärt känna två andra väldigt fina tjejer som då och då dyker upp i lägenheten, men dom får bli ett annat kapitel.
Den mesta fritiden går åt till soffhäng, eller så sover jag. Lite väl mycket om ni frågar sambon. Annars då? Tycker mycket om dans och musik, och såklart att fota. Men det bästa är nog ändå att hänga med mina älskade vänner. Jag är helt enkelt en tjej i mina bästa år som älskar livet!
På övre bilden ser ni en liten del av min lilla gulliga by, och bild två är ju då jag!

6 Januari 2012

Hej där!
Tänkte försöka komma igång med en blogg, dels för att jag ska ha något att göra på dagarna.
Men även hoppas jag att det kanske finns nån gullig själ som iallafall vill läsa bloggen.
Om inte, ja då har jag ju något jag kan läsa iallafall! ;)
För att komma igång tänkte jag göra en sånhär lista, kanske inte det roligaste men då kommer jag iallafall igång.
Vi hörs!

Dag 1Om mig
Dag 2 – Meningen bakom mitt bloggnamn.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – När jag var liten.
Dag 5 – Vad är kärlek?
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Ett ögonblick.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – Min bästa vän.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mitt drömbröllop.
Dag 16 – Mina drömmar.
Dag 17 – Min favoritfödelsedag.
Dag 18 – Detta ångrar jag.
Dag 19 – Det här saknar jag.
Dag 20 – Min favorit årstid och varför.
Dag 21 – Mina rädslor.
Dag 22 – Min favorit plats.
Dag 23 – Det här åt jag idag.
Dag 24 – Min favorit film.
Dag 25 – Det här upprör mig
Dag 26 – Det här får mig att må bättre.
Dag 27 – Det här får mig att gråta.
Dag 28 – En vanlig dag hemma hos mig.
Dag 29 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 30 – Saker som jag vill göra innan jag dör.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0